Högtryckstvätt inhandlad!

995 kronor på Bauhaus. Inklusive altantvätts- maskin. Så nästa helg ska här städas, fixas och ställas iordning altan. Underbart! (För övrigt är det väldigt vuxet att bli jätteglad över en högtryckstvätt, va?)

Igår efter att jag slutat jobbet kom Jonas och barnen och hämtade mig, och så åkte vi till Uppsala. Bauhaus, Max samt en sväng innan de stängde på nya IKEA. Fränt med stort IKEA.

Köpte också solcells- trädgårdslampor på Bauhaus, så nu ska jag hoppa ur pyjamasbyxor och i mysbyxor och gå ut i solen och sätta ut nya lamporna på något passande ställe.

Efter lunch ska vi åka till Borlänge. Titta på Majbrasa ikväll med mamma, och i morgon pussa på nyfödd bebis. Återigen: Amen åååååååååhhhhhh!

Tänk er lukten av en pytteliten liten bebis. Finns det något finare?

Tror att jag eventuellt också måste skaffa en bebis. Kanske går det att klämma in ytterligare ett barn i vårt parhus? Finns ju också en rätt stor garderob. Mina kläder kan jag lägga någon annanstans, de är ändå så fula. Hey, förr i tiden bodde väl barnen i byrålådor?!

Ha en bra helg, darlings, vi hörs efter helgen!

Kommentarer
Postat av: mollya

he he... hinner man inte läsa din blogg fören en gång ibland nu för tiden så blir det sä här, en kommentar på varje inlägg. 1. högtryckstvättslycka är så många vuxenpoäng så det finns inte ;) 2. snosa maaaassssaa bebis. för jag tror inte riktigt på garderobsidén. he he.

Ha en UNDERBAR helg. Kram kram

2009-04-30 @ 15:13:32
Postat av: Chrillan

Jaa, dags för lilla trean! Här är allt ok med magen, förutom tröttheten så märks det knappt att jag är med barn. Fast det kommer väl... En vecka kvar till inskrivningen!

2009-05-01 @ 00:19:29
URL: http://knyttetimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0