Back to business

Åh, det finns så mycket bra saker med att ha börjat jobba. Roliga kollegorna. Husletar- prat med en av de roliga kollegorna. Fixandet. Planeringen. Alla är solbrända och glada (Och lite tjocka, men hey, så blir vi lärare. Ge oss massa veckors semester och vi softar järnet) Matematiktänk. Schematänk. Och idag fick vi ny penna och nya, lyxiga mötesblock på ledningsgruppsmötet. (Fnissade lite åt hur glad man kan bli åt ny penna och lyxiga block. Inga miljonbonusar, men visst är det väl bra att ha förmågan att vara tacksam åt det lilla?!)

Nya, fina gardiner i klassrummet. Golven blänker. Allt är städat. Ordning i arbetsrummet.

Nästan så att det är synd att skräniga elever kommer nästa vecka och stör... Men det är också en bra sak med att börja jobba, såklart: Att få träffa alla elever igen. Mina kommer att gå i nian. Oh, det är så stora nu. Har redan lite separationsångest över när de går ut i vår.

Nya elever i sjuan.

Kommer från och med denna termin även att vara lärare i "Livskunskap" som ämne. Lite pirrigt men mest roligt.

Så ja. Har haft en jättebra sommar, men det känns också helt OK att ha börjat jobba igen. Och barnen har fått varsin ny väska, Leo en att ha på storbarns- avdelningen på dagis och Stella en att ha i ettan. Blixtenryggsäck respektive väska att hänga tvärs över axeln med High School musical- motiv. Ni kan ju förstå deras lycka i går eftermiddag, när vi köpt dem. Leo ville till och med ha sin på sig på IKEA, dit vi gick efteråt.

Nu kör vi, höstterminen -09!

Kommentarer
Postat av: Eddie

Lite livskunskap tror jag alla skulle må bra av, inte bara högstadieelever. =)

2009-08-12 @ 18:56:32
URL: http://eddielovholmeriksson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0