Fredagsmys

Hade någon slags dröm att jag skulle sitta i soffan ikväll efter att barnen har somnat iklädd pyjamasbyxor och myskläder, och så skulle jag se några avsnitt "Vänner", dricka ett glas vin och äta den här glassen:



Inte just för att den är extra god, utan bara för att den ser så sjukt lyxig ut. Visst? Men det spricker på att man inte kan köpa den någonstans här. Hade en liten idé om att Jonas kunde ta med sig en kylväska med kylklampar till Uppsala, och så kunde han köpa glass och ta med hem på tåget. Himla fiffig idé om jag får säga det själv.

Eller OK då. Inte så fiffig kanske. Någon måtta på logistikplanering får det vara.

Så jag får köra på soffan, TV, vin och något annat istället. Kanske nachos när Jonas kommer hem från jobbet vid nio, very fridaymys det med.

Städningen? Nä, inte så mycket, nej. Stella fick ta med sig en kompis hem efter fritids, och då kan man ju inte säga åt dem att städa det första man gör. Fast jag har tvättat en maskin tvätt och städat fint i köket. Alltid något.

Kvar: Ihopplockning, damma, dammsuga och lite annat smått och gott. Oh well. Det är ju en dag i morgon också. Nu ska jag klä på Leo overallen, och skicka ut honom till Stella och grannkompis som leker på baksidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0