I kassan på Weekday:

Tjej: Den är så fin, den här tröjan
Jag: Mm
Tjej: Den har gått åt jättemycket, tydligen är det någon tjej som bloggat om den.
Jag (Med en förvånad ton, som om jag knappt vet vad Internet är): Jaha. Oj då

Skulle ju faktiskt hellre dö än att erkänna för coola tjejen i kassan att även jag sett den på Engla's blogg, och annars inte haft en aning om att den fanns.

Märkligt det där med modebloggare och deras konsumtionsmakt. Jag läser bara Engla's blogg, och någon enstaka gång Ebba von Sydows, men man kan förstå varför de tjänar pengar på sina bloggar. Det är marknadsföring i dess ädlaste form, man ser något fint som någon annan har och vill ha en likadan.

Men visst är den snygg?

(Här hade jag tänkt lägga in Englas bild på tröjan, och sedan skriva "Bild lånad från Englas blogg". Fast sedan blev jag osäker, tänk om man absolut inte får lägga in andras bilder? Eller får man det bara man skriver var de kommer ifrån?

Ah well. Gå in på hennes blogg och skrolla ner tills ni ser en vit T-shirt med Eiffeltornstryck, om ni orkar. Annars gå vidare i livet och låt bli att läs sådana här tramsiga kläd- inlägg)

Kram och god natt!


Kommentarer
Postat av: loly

Well, som din juridiska bakgrundskör så kan jag tala om att man behöver uttryckligt tillstånd för att publicera de bilder man lägger ut som man inte fotat själv.



Härligt att höra att du fick en bra dag!





2009-02-02 @ 00:01:13
URL: http://[email protected]
Postat av: loly

Well, som din juridiska bakgrundskör så kan jag tala om att man behöver uttryckligt tillstånd för att publicera de bilder man lägger ut som man inte fotat själv.



Härligt att höra att du fick en bra dag!





2009-02-02 @ 00:01:24
URL: http://[email protected]
Postat av: Case

Loggade inte in förrän sent igårkväll på bloggen och såg din kommentar då. Tråååkigt! Men himla bra att du fick sällskap ändå och att du fick me så mycke påsar hem!! Kram på dig.

2009-02-02 @ 06:51:40
URL: http://case.blogg.se/
Postat av: Erik M, vän av oordning

Du, vad sött att ni båda ljög för varandra liksom. "Tydligen ... någon tjej ..." jaja. :-)

2009-02-02 @ 09:37:25
Postat av: mollya

Nuuuuuu är bebisen här! Om några timmar är det exakt en vecka sen lille Albin kom ut till oss lyckliga föräldrar. Helt plötsligt är livet helt galet annorlunda, tideräkningen började kl 01.13 förra tisdagen, allt där innan är borta... ha ha.. Förvirrande, jobbigt men UNDERBART! Nu ska jag gå o mysa med lillpojken. Får läsa ikapp en annan dag. Ha det gott. kram

2009-02-02 @ 21:11:05
Postat av: Maria

Loly: Tack! Känns skönt med juridisk expertis =)



Case: Vi tar det en annan gång!



Erik: Haha, ja, hon visste nog exakt hon med



Mollya: AMEN ÅHHHHHHHHHH!!! Jag dör vad underbart! En liten Albin! Det är ju alldeles strålande! Puss och kram och grattis, min vän!

2009-02-02 @ 23:01:05
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0