Jag har:

  • Vårjackor till båda barnen
  • Gympaskor till båda barnen
  • Ny, fin tulpanvas
Kom igen, våren! Bring it on. Men visst, - 7 grader, massa snö och lite sol som idag har också sin charm.

Sitter och väntar på att Stella ska somna, så att jag kan smyga ner. Jag beställde en prenumeration av Damernas Värld för någon månad sedan bara för att få Sex and the city- The movie, och igår kom dem! Har sett fram emot att se den hela dagen. Jag ska dricka ett glas vin och äta mini- Toblerone (Som jag köpte på IKEA igår) till. Såg den i somras på bio, så att se den igen nu blir ju praktiskt taget som att se den för första gången.

Lovely!

När jag säger "Har sett fram emot att se den hela dagen" menar jag inte att jag halvhjärtat tänkt "Kul med film", utan snarare sett fram emot den som andra ser fram emot en Thailandsresa eller liknande. Jag vet. Jag är rätt lättroad.

Kommentarer
Postat av: loly

Vi ska köpa vårjacka snart till sonen, vad fick din för någon? (My God vad lat jag är som inte orkar göra min egen research..)

2009-02-19 @ 22:28:56
URL: http://[email protected]
Postat av: Maria

Loly: En grön från Intersport, hade kostat 400 och kostade nu 100 kr. Det du =) Den har fleecefoder och är regntät.



Let me tell you a little story från förra våren: Det blev varmt på ungefär fem sekunder och Leo gick till dagis i gummistövlar. På dagen var det femton grader varmt, och när jag hämtade honom sade en dagisfröken "Jaa...Det blev lite varmt för honom i stövlar...". Hrm. Point taken. Så efter dagis åkte jag till sportaffären här i stan och köpte dyra Adiddas gympaskor (Enda som fanns).



Men nu är jag redo! =)

2009-02-20 @ 00:01:42
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0