Cocooning

Januariväder är hemmaväder. Fine by me, jag älskar att vara hemma. Så när vi kommer hem från jobb och dagis och skola så är det på med mysbyxor, tända några värmeljus och sedan myspys till max.

I och för sig betyder ju också januari att man är blek, trött och allmänt osnygg, så efter middagen i dag, när Stella var hos en grannkompis och Leo kollade på Bolibompa med Jonas, så gick jag in och badade en timme. Antagligen är jag inte ett dugg snyggare efter än innan, men det känns i alla fall så. Hårinpackning och skrubcreme och tända ljus. Oh sweet SPA- känsla! I morgon ska jag sminka mig med foundation, och på Öppet Hus på kvällen kommer förhoppningsvis inte föräldrarna att säga "Såg ni spöket?" utan mer vara åt "Men GUUUUUD vilken fräsch mattelärare"- hållet.

(Hoho. Ja, eller hur)

Arbetsdagen i morgon blir 7.45 till 21.15, men Öppet Hus- kvällen då föräldrar får gå runt och prata med lärarna brukar vara rätt trivsam. Dock är man ganska sliten dagen efter en sådan Power- arbetsdag, det är som att om inte kroppen får några timmars hemma- lugn innan läggdags så blir man en aning knäpp dagen efter. Inte knäpp som i "Nu ställer jag mig och skriker åt klassen", utan mer som i "Om något inte går som jag vill börjar jag gråta". Lite skör, helt enkelt.

Men det ska nog gå bra.

Nu: Sitta kvar vid datorn tills barnen har somnat, och sen gå ner och se klart Säsong 4.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0