Gjort ikväll:

Sett Lars Winnerbäck- dokumentären.

Åhhhh. Som när han skulle på upp på scenen på premiären och var nervös och alldeles "Nämen, inte ska de väl komma för att se mig". Lilla gubben. Och sen när de spelade "Om du lämnade mig nu". ÅHHHHHHHH!

Jonas satt bredvid och åt en macka i godan ro, och jag satt uppkrupen i ett soffhörn.

Jonas (Vänder sig om): Gråter du?
Jag: Buhu...Ja...Åh, vad fiiiiint

Tänk att jag såg på honom på gamla Katalin hösten -98, och satt och drack öl vid ett bord precis bakom honom efter konserten. Men utan att säga något eller ge en komplimang eller "Fan vad vi älskar dina skivor". Det är ju faktiskt precis som han sa i dokumentären, att vi som är födda på sjuttiotalet är helt "Man ska inte vara förmer än andra och allt ska vara rättvist och man ska göra rätt för sig". Och att prata med en kändis efter en konsert när han dricker öl, vilka fasoner är det, liksom?!

Fast om man tänker efter. -98 hade han inte börjat gå i terapi än, och om jag och mina kompisar hade dykt på honom och bara "LARS WINNERBÄCK, vi älskar dig, och "Kom änglar" är den BÄSTA JÄVLA LÅTEN SOM FINNS"! Får vi bjuda på en öl, eller?" så hade han kanske avskytt rampljuset forever and ever och inte skrivit några mer låtar.

Oh, hemska tanke. Varsågod, Världen, vi började inte prata med honom och nu är han stor och alldeles fantastisk och har gjort massa fler underbara låtar. Bra, va?

Hans musik känns i magen. Och han verkar så god och fin och klok. Och låtarna är, som han sa själv, som att längta hem fast ändå inte.

Dessutom är det verkligen så himla häftigt att han aldrig gör intervjuer eller PR för sina skivor, och ändå är så stor. Lite "Up yours, media".

Kommentarer
Postat av: Mli

haha, flåt! Jag dissade Winnerbäck i ett inlägg nyss INNAN jag läste det här förstås :) Det finns ett par bra låtar, det tycker jag faktiskt.

2009-01-15 @ 13:03:51
URL: http://lenaemeliemarie.blogg.se/
Postat av: J

Mmm du ser, mitt ägg till flickvän (jag skojade älskling) hyllar han inte som han förtjänar minsann...

Man får tacka för att ni satte honom på vägen mot framgång haha! Men fin är han inte, snarare svinful ^^

2009-01-15 @ 13:58:01
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: J

http://www.facebook.com/group.php?gid=103043385315&ref=mf förresten

2009-01-15 @ 13:58:16
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Eddie

Den är så jävla bra, filmen.

Bäst är när han pratar om att han vill "vara som folk".

Han är så jävla nere på jorden men ändå bäst!

2009-01-16 @ 09:02:39
URL: http://roockpoet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0