Kvällsaction

Alternativt "Så sparade vi in 300 000 kronor inom loppet av en halvtimme"...

Tidigare ikväll skulle Leo duscha, bara det att när han sträckte sig efter duschslangen så lossnade hela röret och brunt, äckligt rostvatten forsade ner på honom. Leo grät, och jag höll honom i famnen och försökte trösta och torka bort det värsta. Ja, herregud. Som tur var har vi badkar uppe, så Stella fick sitta och vakta där medan jag ringde till ordförande för bostadsrättsföreningen (Som är vår granne och Stellas grannbästis pappa).

Liksom "Hej...Eh, jag har ett litet problem...Har du tid att komma över?"

Jag såg miljonbelopp flimra förbi och väntade mig ett "Jaaa du, här har det kommit fukt in i hela väggen" när han sett förödelsen. Men Mr. Handy Man bara torkade bort rosten och tog fram lite skruvar och lite verktyg och Voila! Duschstång tillbaka i väggen.

Jag: Vi behöver inte ens köpa ny dusch, alltså?!
Han: Nä då, den här fungerar bra. Det var bara det att den inte var tätad ordentligt, så det hade runnit in vatten. Men nu är det ordnat. De som bytte ut den förut hade gjort som man skulle, men det kan bli så ibland.

Så jag tackade ungefär tio gånger, och sen gick han hem (Tog typ tio minuter att laga) och jag gick upp och nattade barnen.

Med alla besparingar (Hoho, ja, eller hur...) intakta.

Känns som att jag vunnit en ny duschslang och massa pengar på Lotto eller nåt. THANK YOU GOD!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0