Nyttiga livet. I morgon kanske?

Nä, men det är ju inte som att jag inte motionerar. Emellanåt på kvällarna går jag mellan soffan och kylskåpet för att hämta några After Eight.

Har nu precis sett klart säsong två. Fast sedan råkade jag läsa säsong tre's små avsnittsförklaringar, och efter det några på säsong fyra, och det är ju fusk fusk fusk så det ska jag inte göra något mer. Även om jag en gång för länge sedan sett alla avsnitt så kommer jag ju inte riktigt ihåg den kronologiska ordningen på alla händelser.

Två dagars jullov kvar. TVÅ DAGAR! Men visst, barnen måste ju gå i skolan och på dagis, och om jag inte skulle jobba skulle det betyda att jag var arbetslös, och det vill jag ju inte heller. Så att åka till jobbet på onsdag får väl duga, antar jag. Undrar om det skulle vara ok att jobba i mysbyxor i någon vecka eller två? För att liksom acklimatisera mig?

Planen för de sista två dagarna är:
Måndag: Åka till Uppsala hela familjen och hälsa på några kompisar. Barnen får leka loss, vi får sitta vid bordet och få god lunch och efter det lite soffa- häng. Very nice.
Tisdag: Vara hemma. Gå i pyjamas till klockan elva, bygga med lego, kanske åka lite pulka. Tofflor och hemmamys. Soffa och "Vänner" på kvällen. Ladda inför onsdagens jobb.

På onsdag har vi studiedag, och som vanligt är det tusen saker som ska göras, så får väl sitta till sent på kvällen med min egen planering. Men det får det vara värt, för never ever att jag skulle palla att skriva planering en enda sekund under jullovet.

Dessutom är min hjärna avstängd, och hur bra tänker man då? Nä, precis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0