Proudly present:

Legohuset!



Tog sin tid att bygga, men igår blev det klart. Det är två terasser och öppningsbart tak och balkong och grillvagn och allt. Och Stellas Barbies har en platt- TV. Kul att leksakerna lever lyxigare liv än oss.

Men himla roligt att bygga lego efter beskrivning.

Det borde de införa som terapi för folk eller något.



Kommentarer
Postat av: Anna

Men du skojar?! Exakt samma hus ägnade vi en hel dag åt att bygga tidigare i veckan! Värsta roliga julklappen! =) Gott nytt år och massor av kramar!!

2009-01-01 @ 20:30:26
URL: http://annaeleonora.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men du skojar?! Exakt samma hus ägnade vi en hel dag åt att bygga tidigare i veckan! Värsta roliga julklappen! =) Gott nytt år och massor av kramar!!

2009-01-01 @ 20:30:48
Postat av: Terése

Fiiiiiiint.



Avundsjuk. Älskar att bygga efter beskrivning. Själv har jag fribyggt ett storfamiljshus i blandad duplo (tradera, kupan, ärvt och lite nytt -dvs själva stora byggplattan.) Inte mindre än sjutton gubbar(!) varav fyra bebisar med gula kläder (varav två av dem helt ansiktslösa) rymdes i enplanaren. Varken platt-TV eller parabol syntes till. Man tager verkligen vad man haver lixom. Men det är ju b a r a f a n t a s i n som sätter gränserna, eller hur?

2009-01-01 @ 22:34:01
URL: http://mellisplace.blogspot.com
Postat av: Honung

Jag kan väl få låna dina barn? Jag vill också bygga lego!

2009-01-01 @ 23:50:15
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Maria

Anna: Fränt! Ödet eller nåt =)



Terése: Duplo kör vi också hårt på. Men visst fanns det roligare Duplo- bitar förr?! Skulle också köpa massa begagnat- Duplo om jag bara hade ork att Blocket- leta samt köra och köpa!



Honung: Oh, denna fråga är så självklar att det inte är klokt =) SJÄLVKLART får du låna barnen! Anytime! Kom du så drar jag till Uppsala och går i lite affärer =)

2009-01-02 @ 10:42:04
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0