Shop till du drop

I eftermiddags hämtade jag Stella kvart i ett på fritids, och sen tog vi tåget till Uppsala. Bara hon och jag. Mysigt.

Hon hade pengar istället för den tillbakalämnade tröjan från Tomten (I detta fallet farmor i Småland) som var för liten, så hon skulle få titta efter kläder på Lindex och H&M, och kanske någon leksaksaffär, vad hon ville ha istället. Det enda, ENDA ENDA, SNÄÄÄÄLLA MAMMA? hon ville ha var en silvrig, svart och rosa necessär med ett läppglans i. Så en sån fick det bli. Hon köpte också en fin brun- och vitrandig Hello Kitty- kjol och hårsnoddar, och jag köpte en ny mössa, fingervantar och strumpor till henne och strumpor till Leo.

Och lite annat smått och gott. Inget jättespännande.

Till exempel inte jättesnygga Denimbirds- stuprörsjeansen på Holmlunds, fast de var på rea och allt. Dessutom satt de bra. Men jeans för nästan tusen kronor?! Hade nog köpt dem om det inte vore för att vi måste köpa nya köksstolar, och även om vi fick pengar i julklapp fattas det lite.

Stolar till familjen går före jeans till mamman. Väl?

Efter affärerna åt vi middag på Max, och sedan tog vi tåget hem igen. Skönt med lite citylife och folk, men efter några timmars trängsel är det så helt fantastiskt skönt att kliva av på en perrong med inte alls lika mycket folk.

Nu: Städa ihop lite på nedervåningen, och klockan åtta ska jag och Stella se "Let's dance". Heja Magdalena Graaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0