Soft kväll

Stella leker på sitt rum med grannbästisen. Leo i sin tur leker också med en grannkompis, fast på sitt rum. Själv viker jag tvätt och tänker på hur märkligt, och rätt lyxigt, det faktiskt är att barnen leker så bra själva och med andra att man ofta kan göra vad man vill hemma.

Nu är ju inte tvättvikning så speciellt, men ni fattar.

Efter pulkaåkning och kojbygge i skogsdunge tidigare idag så gick vi in och åt lunch, och efter det så tog jag ett långt skumbad. Leo ville också bada, så han fick hoppa i och leka med sjörövarna och de andra leksakerna medan jag låg och läste Mama. Världens bästa tidning, när man läst färdig känns det nästan som om man är en snygg mediamamma med Josef Frank- tyg och gulliga ungar i varenda hörn. Och fin i håret och välbetalt jobb och läckra tapeter och snygga teakstolar i rymliga hallar och vana att bo på hotell. Perfekt.

Leo: Den här sjöröven bor här, och sen kom en annan sjöröv och hälsade på.

Ja, varför inte, enligt standardgrammatiken som borde det ju heta en sjöröv och flera sjörövare.

Jag har idag även lagat citron- och rosmarinkyckling och ris, och strax ska jag gå ner och plocka iordning lite i vardagsrummet samtidigt som värmeljusen brinner på bokhyllan och bra musik är i stereon.

Känns ändå helt ok att börja jobba i morgon. Har haft världens skönaste och avslappnande och bästa jullov, men så här kan man ju inte såsa omkring i all evighet. Back to business. Tror att jag till och med ska gå till jobbet i morgon, istället för att halka omkring i snön på cykel. Lyssna på radio och tänka på att det är snart är fredag.

Och sportlov, för den delen.

Fast ikväll ska jag äta After Eight och se på "Vänner". It ain't over riktigt yet, och julgranen passar så bra ihop med just "Vänner"- boxen, värmeljus och After Eight.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas kvällen blir himlans mysig o bra! Och att jobbet går minst lika bra imorgon, kanske inte samma mysfaktor där, men ändå... he he... Kram

2009-01-06 @ 20:17:59
Postat av: Terése

SJÖRÖV!!!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Tack. Det behövde jag i allt kräkselände.

2009-01-06 @ 21:34:10
URL: http://mellisplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0