Hm

Fick just en idé. Åker med barnen till mamma i morgon, och stannar till söndag eller måndag. Tänk om jag skulle träna där?! Finns ju faktiskt ett träningssställe som har SATS- träning. Och barnen kan antingen följa med, för de har barnvaktande där, eller så är mamma barnvakt. Jo. Ja. Skulle behöva starta igång någon slags träningsrutin.

Update: Blev så peppad att jag fick lov att gå in på deras hemsida och kolla om det fanns några roliga pass. På lördag klockan tio är det Body Combat! Värsta roliga träningsformen. Skulle behöva gå en gång till för att det ska gillas på riktigt (En gång är ingen gång), fast på torsdagen var det inte så mycket bra.

Cykling och Bodypump är så tråkigt att klockorna stannar, och cirkelträning lät inte så spännande. Afro? Kan det vara något? Konditionsdans till afrikanska trummor, stod det i förklaringen. Om jag inte skrattar ihjäl mig åt hur ful jag med all säkerhet ser ut när jag skuttar runt, är det säkert svettigt och bra...

Ja, jäklar! Ska ta med träningskläder i packningen. He he. Alla jeans, be aware, snart kan jag ha er.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hehe, ang afron så har du nästan rätt; Det är faktiskt möjligt att BÅDE skratta ihjäl sig åt hur ful man ser ut och samtidigt få bra träning ;) Tro mig! :D

Har du inte testat så gör det, en kul variant av aerobics o dyl som ju är mer "kontrollerat" och stelt.

2009-07-22 @ 08:47:25
URL: http://sockerbitan.blogg.se/
Postat av: Maria

Lina: Haha, låter faktiskt rätt kul. Annars har jag ett erbjudande att följa med en kompis ut och springa i morgon, men runt- skuttandet låter roligare =)

2009-07-22 @ 11:46:38
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0