Pizzerior

Det är gott med pizza, mest visst är det ändå lite, lite äckligt att äta på pizzerior? När man sitter där får man tvångstankar om odiskade skålar och skinka som förvaras inne på toaletten (Såg det en gång när jag lånade toan på en pizzeria i Uppsala. Åt inte där någon mer gång, nej), och så äter man upp fast man egentligen inte vill.

Men i alla fall. Ibland är det ju gott. Med pizza alltså, inte med gammal skinka. I eftermiddags åkte jag och barnen till en camping någon mil bort där min bror och hans familj stod med husvagnen. Mysigt att träffa dem (Var ett tag sedan), och Stella och Leo lekte överlyckligt med Simon i lekparken i flera timmar.

På vägen hem kom vi på att vi var hungriga, så vi stannade vid en pizzeria. Satt en stund på uteserveringen, tills plötsligt byns alla alkisar samlades vid bordet bredvid, så då gick vi in och åt. De hade en hund med sig, så då kunde vi gå in för det (Stella är rädd för hundar) och inte för att mamman tycker det är en smula jobbigt med alkisar.

Inte var pizzan speciellt god heller. Men att sitta vid ett bord på en restaurang och äta tillsammans med sina två, små, fina barn, det är himla trivsamt. Det är det.

Och i morgon kommer bror och svägerska och två gulle- kusinerna hit och ska stanna hela dagen! Yippie vad mysigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0