Ändring av logistiken

Istället för att sitta kvar i skolan och jobba så fick jag lov att åka och hämta Stella kvart över fyra (Leo fortfarande hemma med feber och jag skjutsade i morse). Funderade lite på att släppa av henne hemma och sedan åka tilbaka till jobbet, men efter att vi handlat mat på Hemköp och Alvedon på Apotek så var klockan efter fem och jag var hungrig.

Och trött. Orka åka tillbaka till skolan då, liksom. Dessutom är jag plus min spökrädsla plus helt ensam på skolan till sent på kvällen inte så trivsam kombination...

Så det blev
  1. Äta laxmiddag hemma
  2. Skriva omdömen vid datorn hemma. Hade pärmen med mig och resten av kunskaperna om hur de jobbar i mitt huvud, så att sitta hemma iklädd mysbyxor (Och utan spöken) var betydligt skönare
Har hunnit skriva ungefär...Tja. 52% av omdömena kanske. Alltid något. Två av omdömena ska min lärarkandidat skriva (Med sista kollen av mig), och jag hinner sitta lite i morgon och lite på torsdag. Har jag otur måste jag skriva de sista till sent på fredag kväll, men hellre det och vara ledig i helgen. Deadline är på måndag.

Just nu känner jag mest för att berätta lite för er om er matematiska förmåga, hur ni tar del av andras argument och framför egna, hur ni ska utveckla er problemlösningsförmåga samt hur ni sköter era läxor, men det kanske jag inte ska göra.

Hur ni arbetar på lektionerna, då? Nähä, inte det heller nej.

Det är ungefär det som snurrar runt i mitt huvud just nu, så vill ni inte veta hur pass ni uppnår målen så har jag inget mer att tillägga för tillfället. Puss och god natt, Folks!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Har du nåt bra laxrecept att dela med dig av så tar jag gärna det... Är urdålig på att tillaga lax och har ingen fantasi heller. Men lik förbannat (säger man så???) köper jag hem laxfiléer och hoppas att jag en dag ska ramla över nåt mumsigt recept och vörja gilla lax.



Kram

2009-03-18 @ 14:58:45
Postat av: Tina

Har samma underbara uppdrag... Men i papyrysform, för på mitt nya ställe har de nyss uppfunnit hjulet, börjat äta med kniv och gaffel samt fastställt att jorden är platt. 2000-tal? Internetbaserade omdömen? Vad är det?

Blåste på chefen idag och undrade när vi skulle få IT-baserat frånvarosystem. Sa till honom att jag var trött på att rista runor på stenplattor... Jag blev utsedd till testpilot, alltid något... :-)

2009-03-18 @ 22:31:48
URL: http://meanwhilesomewhereelse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0