Gulligt

Leo har börjat med en ny kvällsrutin. Man ska lägga täcket över huvudet på honom, och sedan ligger han där och sjunger en snutt för sig själv. Jag sitter utanför hans rum vid datorn, och hör honom sjunga allt från High School- musical- låtar till Tuffe tuffe tuffe tåget går ut i vida världen.

Nyss sjöng han "Jag vill ha blommig falukorv till lunch".

Efter ett tag mumlar han bara texten, och ytterligare en liten stund senare somnar han. Låter hur gulligt som helst. Strax ska jag gå in i Stellas rum och be henne släcka lampan, hon ligger och kollar i skolkatalogen. Hennes favoritläsning. Himla gulligt det med.

Så. Nu är det slut med gulle- skrivande, får jag klaga loss lite nu? Bra. Jag har ont i halsen, ont i kroppen, har antagligen feber (Botas dock med Alvedon och en stor dos förnekelse) samt känner mig allmänt ynklig. Men inte kan jag vara hemma för det, inte. Oh nej. Nu är det utvecklingssamtal och diverse andra viktiga möten och matteprov för åttorna och tusen andra saker. Är jag hemma nu kommer jag inte ikapp förrän till sommarlovet.

Så jag tänker: Skärp till dig, och kör!

Och så kör jag. I morgon har jag i allafall lite sovmorgon eftersom niorna har Nationellt prov i engelska och min matte går bort. Alltid något.

Dock. Himla synd om mig. Var mest det jag ville säga. Eller rättare sagt JAG HAR ONT I HALSEN OCH DET ÄR SÅ SYYYYYYND OM MIG. I en blogg får man vara precis hur självömkande man vill. Visst?

Kommentarer
Postat av: Honung

Japp. Huvudet på spiken gumman! Krya på dig och jramar i massor och tack för senast!

2009-03-24 @ 20:51:04
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Honung

Jag menade kramar...

2009-03-24 @ 20:51:49
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Christin

Krya på dig! Från en förkyldis till en annan...

2009-03-24 @ 21:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0