Jag hatar min hotmail

Hatar är ett starkt ord, men...Jo. Hatar.

Jag kollar min hotmail- mejl ungefär en gång var tredje vecka. Då har jag fått ungefär trehundra mejl från bland annat Korvbrödsbagarn (Var med i en tävling en gång, men vann jag en husvagn? Jag tycker inte om Korvbrödsbagarn heller), Ticnet, La Redoute, Någon jäkla Visit Scotland- sida, Cosmopolitan, Nils Oskars vänner (Skrev upp mig på en lista på en ölmässa för ungefär åtta år sedan. Big mistake), erbjudanden från Telia och en massa annat, och det värsta av allt, från Stay Friends.

Just Stay Friends hatar jag mest av allt. Kommer inte ihåg när jag gick med och har inte den blekaste aning om hur jag går ur. Jag brukar klicka på mejlet innan jag tar bort det och där är alltid en massa suddiga bilder på folk från min högstadietid. Folk jag inte gillade då, och som jag VERKLIGEN inte har tänkt bli kompis med nu. I och för sig var jag kär i Björn när jag gick i sexan, men...Nej. Suddiga bilden verkade dessutom inte innehålla Johnny Depp precis.

Dessutom tänker jag att det säkert syns att jag tittat på bilderna men inte klickat på "Känner jag". Min största skräck är att jag någon gång är full framför en dator och klickar på dessa orangea "Känner jag"- rektanglar.

The horror!

Ja, men ni hör ju vilken ångest. Detta är även anledningen till att jag vägrar gå med i Facebook. De personer jag har i mitt liv nu räcker alldeles utmärkt, och jag behöver inte ha in några random bekanta från förr. Jag mår tillräckligt dåligt av att veta att jag har suddiga bilder på gamla högstadie- idioter i min Hotmail.

Undrar hur man går ur Hotmail?

Och när jag skriver "Personer jag har i mitt liv nu" så menar jag er som stannar kvar och inte tänker "Den där arga, aggressiva, eremitiga teknik- fientliga wackon verkar inte vara så mycket att ha"...

Men. Nu säger vi det alla i kör: "Hotmail är sämst, ingen protest". Eller hur den nu går?

Min jobbmejl däremot skulle jag aldrig klara mig utan och den kollar jag säkert fem gånger om dagen. Inga suddiga kort från högstadiefolk så långt ögat kan nå, eller rea- mejl från La Redoute. Ahh. Wonderful world.

Kommentarer
Postat av: Chrillan

Dags att skaffa ny hotmailadress hör jag! Gå nu inte och dela ut den till varenda människa så slipper du spam! Jag vill givetvis ha den nya, även om min hotmail ser ut som din fast med erbjudande från Hotelspecials, Jotex och Quill kontorslager :)

2009-03-06 @ 10:35:40
Postat av: Chrillan

Namnförslag: [email protected]

2009-03-06 @ 10:36:13
Postat av: Terése

Jag bytte mail när jag blev trött på all spam. Det var som att flytta från en överbefolkad etta till en femrummare mitt i stan.



Lovely. Jag kan rekommendera Gmail.

2009-03-10 @ 21:33:11
URL: http://mellisplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0