På allmän begäran: Om Melodifestivalfinalen

(Eller allmän begäran och allmän begäran. Camilla undrade varför jag inte skrivit något om finalen. Men det känns fränare att kalla det för allmän begäran, visst? Camillas ord är min lag!)

Ringde tre gånger på Alcazar, och en gång på "Moving on" bara för att den är så himla fin, och där på slutet satt jag och Stella och hoppade av nervositet i soffan. Juryrösterna var ju jämna som sjutton, och när bara de lägsta folket- ringer- in- och- röstar- rösterna hade delats ut hade jag en liten, liten, förhoppning om Alcazar. Kanske att de vinner?! Oh my God, tänk om de vinner?

Men vad hjälpte det. Jävla skit. NÄR SKA SVENSKA FOLKET BÖRJA LYSSNA PÅ MIG?! Förra året BWO och nu Alcazar. Om ni bara låter mig bestämma skulle vi vinna stora Eurovision varje år. Jag lovar. Tror att jag mejlar Christer Björkman. De gör ju ändå om röstningen varje år, så varför inte? Jag kan representera en genomsnitt av hela landet.

I alla fall. När vinnaren fick 144 poäng och gick om hela högen, hur många satt då som i chocktillstånd upp med en hand? Menar det. Var kom hon ifrån, liksom?!

Men helt deprimerande är det faktiskt inte. Med opera- tjejen har vi nog ändå en chans i Moskva. Caroline af Ugglas låt är i och för sig en fin- så- det- känns- i- magen- låt, men it aint no winner. Och EMD's låt ska vi inte ens prata om. Töntig låt med snurrande käppar, nej tack.

Hur gulligt chockad såg hon inte ut när hon vann, då? Fast skulle gärna vilja veta vilka det var som plötsligt gjorde så att hon fick alla rösterna. Var det någon av er?

Nu: Deppa ihop en smula för att Melodifestivalen är slut för i år. Efter det gå vidare i livet.

Kommentarer
Postat av: AnneliH

Japp...tittar fram lite försynt...hon fick en röst av mig...ville inte att CafU skulle vinna...

2009-03-15 @ 21:22:36
URL: http://www.shaggkvist.se/wordpress.
Postat av: Maria

Anneli: Det går inte att komma till din blogg via länken så jag svarar här istället:

Jaha ja, så det var du...Ja, ja, jag tycker om dig ändå =)

2009-03-15 @ 22:21:56
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Erik M (Vän av oordning)

Men du, slut för i år? När lilla Maria började lyssna/kolla på melodifestivalen, var det inte Europafinalen som drog mest då?

2009-03-17 @ 23:28:21
Postat av: Camilla

Haha! Du är ju bara för gullig!

Men visst var det en rysare i lördags och det ska verkligen bli kul att se om Malenas låt slår i Moskva och övriga europa, tänk om vi vinner =)



Puss o kram på er

2009-03-18 @ 14:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0