Roligt uttryck:

Nä, om man skulle ta och tänka på refrängen.

Otroligt fult. Men roligt. Lite som att säga "Nu får vi allt ta det långa benet före det korta". Inte för att jag brukar säga det, men det låter kul. Det gör det.

I alla fall! Förlåt mitt svamlande, är lite trött. Har mest suttit uppe för att kunna känna på Leos panna innan jag går och lägger mig. Hans feber tog om inatt* (IGEN! Han som var frisk och glad i slutet av förra veckan när Stella hade feber. Och nu har hans feber kommit tillbaka. Stackarn), och för ett tag sedan när han vaknade till hade han så mycket som 40 grader. Förstå hur varm en liten kille är som har 40 grader.

Så jag tog upp honom, han fick lite vatten och rump- Alvedon, och nu verkar febern ha gått ner. Skönt. Hoppas han får sova hela natten och vara lite piggare i morgon.

* Med "I natt" menar jag alltså natten som var. Inte igår natt, för då låter det som att man menar natten mellan lördag och söndag. Jag menade natten mellan söndag och måndag. Det här har jag skrivit om förut, så ursäkta om jag låter tjatig, men visst känns det som att det fattas någon slags grammatisk term för att visa vilken natt man menar när man säger "I natt"?

Erik? Help me out here?

Kommentarer
Postat av: Erik M (Vän av oordning)

Natten till idag/natten till igår, går det bra att säga. Men någon grammatisk term kommer jag inte på. Har inte Jonas pluggat mer grammatik än jag förresten hehe

2009-03-16 @ 23:28:10
Postat av: J

Nu måste vi lägga på ett kol

eller göra ett ryck

eller rycka upp oss



På gymnasiet höll vi alltid på och fånade oss med sånt där, nån sa att vi borde tänka på refrängen, och sen satt alla och nynnade och diggade lite tyst i nån minut.

2009-03-17 @ 08:04:56
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Erik M (Vän av oordning)

<det är ju en dag imorgon också, förresten.

2009-03-17 @ 16:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0