Bäst ikväll på TV

Eller vad tusan. Bäst på hela månaden på TV: "The 90's- ett försvarstal" med Henrik Schyffert.

Så jäkla roligt. Har skrattat så jag gråtit. "Och det kan jag säga, att Det kommer att komma kiss är inte den bästa raggningsrepliken"

Plus lite allvar på det. Humordörren och allvarsdörren, well spoken. Dessutom så kul att höra honom prata om hela 90- talstrenden med honom och resten av ironigänget när han säger att det enda han faktiskt gjorde var att starta upp grupperna. (Whale- skivan var för övrigt vår partyskiva nummer ett. Den och Iggy Pop med "The passenger". Lite kuriosa så här på kvällskvisten)

Hade så himla gärna velat se hans show i Stockholm, men hemma i soffan fungerar det med. Och det var ju precis så, som han sa. Åttiotal med ingenting på TV, och efter det nittiotal då ingenting plötsligt var högsta trenden. Just "Knesset" var för övrigt mitt favoritprogram, sköna människor sitter i soffor och pratar om... Tja, just ingenting. Men roligt var det.

(Kom precis på att jag skriver som att alla ni andra också sett "The 90's". Fast det har ni väl?! Annars får ni skämmas. Alternativt se den en timme och fyrtiofem minuter showen på Svt play- där jag antar att den finns- snarast möjligt.

Speciellt om ni har spenderat de första 20 åren av era liv med Nöjesmassakern, Mr vain, Nilecity, Popcicle och Hassan)

                             

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, jag håller med dig fullständigt. Det var såå jäkla roligt och så träffande! Man måste nog ha varit med på 70-talet för att fatta hur jäkla dåliga TV program det var då, på båda kanalerna. ;)

2009-05-27 @ 17:19:38
URL: http://shaggkvist.se/wordpress
Postat av: Tina

Såg lite av denna underbara föreställning. Genialt. Helt enkelt genialt.

2009-06-05 @ 19:01:58
URL: http://meanwhilesomewhereelse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0