Thank God för sepembervärme

Trots att det är tolv grader när jag cyklar till jobbet på morgnarna så har jag mina jeansshorts- som- går- till- strax- nedanför- knäna. "Åh vad somrig, spontan och härlig hon är som har sommarkläder på sig än", säger ni.

Well... Snarare kommer jag inte riktigt i mina jeans än. Säger jag.

Har jag otur får jag cykla till jobbet i shorts, vinterjacka och vantar om några månader. Fast imorse provade jag ett par jeans som faktiskt satt helt OK. Inte så att jag vill ha dem en hel dag, men ändå. Framsteg!

Annars är det mest detta som snurrar i mitt huvud just nu: Hus, bolån, banker, bud. Om allt går vägen och banken ger oss lån och säljarna vill sälja och Den andra Familjen som också var och tittade på huset igår inte lägger ett bud (We hate Den Andra Familjen, eller hur?) och vi lyckas skrapa fram massa pengar i kontaktinsats och stjärnorna står rätt så har vi kanske, kanske ett hus snart.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Jag vet. Jag avskyr också folk som överanvänder utropstecken. Främst de som skriver flera i rad. Hemskt. Men detta är värt sina utropstecken, visst?!)

Jag dör vad häftigt. Tänk om vi har shoppat hus inom en vecka! Roligast skulle vara att berätta för min fina husletarkompis K som också letar hus (Men på andra sidan om järnvägen som tur är. Jobbigt att vara husletarkonkurrent med en av sina bästa kompisar) och som är i Turkiet på semester nu.

Men ärligt talat vågar jag inte hoppas. Banker, pengar, Den Andra Familjen, stjärnor... Mycket som ska klaffa. Dock tänker jag så här: Går det så går det. Går det inte så var det inte meningen att vi skulle ha det där huset.

Fin livsfilosofi. Min andra är "Köp läget eller lös problemet". Också mycket användbart. Med dessa två motton kan man liksom inte misslyckas.

Kommentarer
Postat av: Janina

Spännande!! Håller alla tummar jag har!

2009-09-11 @ 08:36:21
Postat av: Maria

Janina: Tack min vän! Förresten, kommer du ihåg killgänget på fyra stycken som vi hade i matte med när du hade praktik hos mig? De har gått ut nian nu, och jag har världens solskenshistoria att berätta om en av dem.



Jag mailar någon dag!



Puss och kram och ha det fint, och grattis till bröllopet!

2009-09-11 @ 19:03:19
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åh, vad spännande! Hoppas ni också blir med hus snart. Ligger det med på Hemnet???? Jag vill se!!!!!!!!!!!!!!!



Kram kram

2009-09-11 @ 22:16:30
URL: http://camillamedc.blogspot.com
Postat av: Chrissy

Vilket hus är det???

Ett bekymmer mindre: Egentligen behöver man inga pengar till kontantinsats, det går att ta ett topplån på den summan. O eftersom räntorna är låga så går det fort att betala av. Skönt va?



Har ni förresten räknat på pantbrev (om det behövs) och lagfart? Blir några tusen extra som man egentligen inte får något för...



Lycka till! Ska bli kul att komma på inflyttningsfest!

2009-09-12 @ 11:07:56
URL: http://knyttetimagen.blogg.se/
Postat av: mollya

Men jistanes! Har inte varit här o läst på några dagar och vad ser jag nu. Huuuuus. YEHA! Håller alla tummar jag har för att den andra familjens stjärnor ska lysa på något annat hus och era på bankpersonalen :) spänning! Och jag frågor som resten, vilket är huset? Något du visat oss här?

2009-09-12 @ 21:24:41
URL: http://www.ettklickforskogen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0