Oj

Slog mig precis: Deklarationen?

Ska in nu, va? Visserligen tar det bara en minut med sms, men om man räknar in att leta efter deklarationspapperen tar det längre tid... Egentligen har jag koll på allt. Hela tiden. Elever, planeringar, strävansmål, information, var saker ligger, dagismatsäck, skolmatsäck, viktiga papper, urvuxna gummistövlar, städa. You name it. I know it.

Men deklarationskuvertet?

Jag har funnit min överman. Det, och att ha välstädat i sin bil. Dessa två saker klarar jag bara inte av. Men hey. Man kan ju inte vara perfekt. Vem tycker om perfekta människor, liksom? Nä, menar det.

PS. Om man nu inte lyckas hitta sin deklaration? Vad gör man då? Jag har inte restskatt, utan ska få tillbaka typ två tusen, men man måste ju ändå bekräfta sin deklaration. Hur gör man det utan kod? HJÄLP!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Skaffa E-legitimation från din bank och gå in på skatteverket.se och logga in där. Då behöver du inte dina papper. Lätt som en plätt!



Hoppas allt är bra med er! Long time no see babe.



Puss å kram från Stockholmsbalkong

2010-04-30 @ 15:20:46
Postat av: Maria

Anna! Kul att höra från dig! Faktiskt så ska jag till Stockholm på lördag, gratis resa med Lärarförbundet. Gå på stan på dagen och show på kvällen. Kanske hinner ses en stund?? Tänkte gå runt på Söder och titta i affärer.

Puss och kram!!

PS. Hittade faktiskt mina papper. Längst ner i lådan som Gud glömde =)

2010-05-01 @ 09:42:23
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Anna

Nästa lördag? Jag har inga större planer så ring om du får en stund över vettja! Hade varit superskoj att ses!

Kram!

2010-05-01 @ 15:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0