Veckans:

Professionella: Busy vecka med utvecklingssamtal, möten, lektioner och planering. Le grand finale var det nationella provet del B som gick av stapeln igår. Roligt men en smula nervöst. Skulle vara roligt att mäta vems nervositet som var störst- Min eller elevernas? Skulle nästan tro att min vann med 51- 49 i procent. Som tur var lyckades jag maskera den väl. Jobbigt annars. Men jag är nöjd med deras resultat. Det är jag. Blir spännande med del C som är nästa torsdag (För övrigt ligger det nationella provet i matte flera veckor tidigare än vad det brukar. Sjukt stressande. Hade del B2 handlat om likformighet, som vi inte hunnit gå igenom än, hade jag deppat ihop. Men det gjorde det inte.

Skönt!

Avkopplande: Att hälla i sig bearnaisesås och vin på fredagen.

Tant: Att gårdagens avsnitt av "Så ska det låta" var fantastiskt roligt och mysigt. Satt och log för mig själv flera gånger. Tänkte saker "Amen han är ju för härlig den där Rybak. Och Peter Settman! Vilken programledare". Himla trivsamma människor med igår.

Sedan fick jag lov att tänka efter.

Hur gammal är jag? 76?

Lördagsplaner: Just nu går jag runt i morgonrock och hårinpackning och bäddar sängar. Ska strax gå in och duscha av den. Om det blir soligt (Fast himlen är helt igenmulen, så skulle inte tro det) går jag ut och fixar lite i trädgården. Annars inne och städa. Kanske hinner jag städa skafferiet? Skulle behövas.

Leo är hos en grannkompis, Stella tränar på danser i vardagsrummet. Ikväll ska en kompis till henne sova över. Och ikväll börjar "Luftslottet som sprängdes"!

Reflektion: Är det ändå inte lite läskigt? Orkaner, jordbävningar, översvämningar. Och nu vulkanutbrott. Tänk om Jorden håller på att gå under? På riktigt. Vi har ju trots allt inte behandlat den så väl sedan industrialismens framfart.

Men sådant vill man inte tänka på en lördagmorgon. Nä. Vi tänker på att fortsätta bädda sängar istället. Ja. Så får det bli.

Hoppas ni får en bra dag, alla Fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0