Årets o- höjdpunkt:

Dagen då CSN- räkningarna kommer. Helvetet på Jorden och på frysdörren bland räkningarna.

Dyrare nu än förra året är de också. Visserligen kan man även tänka att "Oh, så kul att jag fått löneförhöjning och därför betalar mer till CSN", men... Nä. Så tänker jag inte. Inte idag i alla fall.

För tillfället känner jag mig som en sån där figur i Kalle Anka som ser dollar- sedlar fladdra förbi ansiktet. Blir alldeles snurrig av badrumsrenovering, eventuellt husköp, eventuell omdränering av källare och sådana saker.

Har inte lagt bud än. Men kanske ska. I morgon. Men hur mycket?! Egentligen vill jag dra till och lägga vårt maxbud direkt. Fast sedan börjar jag tänka för- och nackdelar med huset, och så blir jag tveksam igen.

JAG BLIR TOKIG! Hus eller inte hus? I morgon runt klockan nio bör vi ha bestämt oss.

(Ett nytt hus på Hemnet. Stort och med potential. Men det ligger inte speciellt fint, och visst känns det som ett spökhus? Sådana går bort. Huset vi eventuellt ska lägga bud på i morgon är dyrare, men saknar spöken)

Kommentarer
Postat av: Anna

De där me hus köp.... Varför så desperat??? Hus ska kännas rätt redan när man stiger in i de, man ska inte köpa för att man måste, de dyker upp hus hela tiden, vänta på de "rätta" ett tag, de ska kännas rätt. Ett hus som ni ska drenera om vet du vad det kostar?? runt 50.000:- inte billgt lån av traktor o nån som kör den osv, Ni e ju en familj, de e inte kul att ha små barn o köpa hus som de ska rustas mycket i, de e jobbigt.

Som du själv skriver bor ni ju fint, va inte för desperat det är aldrig bra.

Men lycka till iallafall.



/Anna

2010-02-02 @ 21:23:13
Postat av: Maria

Anna: Närå, vi är inte ett dugg desperata. Jag lovar. Och huset är ett kanonhus, absolut inget renoveringsobjekt.



Men det är ju alltid en smula ångest att lägga så mycket pengar på något. Och ska man ha ett hus som är totalt, absolut fläckfritt ska man bygga nytt, och det varken vill vi eller har råd med. Men magkänsla ska man gå på (Tycker jag), och de vi hittills har lagt bud på har alla känts rätt i magen.



Synd bara på de andra jäkla människorna som kom och förstörde =)

2010-02-02 @ 21:38:12
URL: http://babydarling.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilket hus e de?? Ligger det i Tierp eller?

Var de inte omdränerig av källare? det kostar ju eller gör ni de själva??

Det låter kul med hus



/Anna

2010-02-02 @ 22:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0