Bäst i helgen:

Badrummet är klart! Hallelujah praise the Lord. Och det är så fint! Inte helt färdigt än, fattas bänkskivor över tvättmaskinen och torktumlaren, hylla under spegeln och lite annat smått och gott, men i stort sett är det klart.

Premiärkissade igår med fina värmeljus tända i fönstret. Lyxigt värre.

Jag knäpper kort och visar allt är uppsatt.

Igår åkte jag och dagisbästismamman till IKEA och Mio och shoppade loss. Mycket trevligt. När vi kom tillbaka höll Jonas och dagisbästispappan på att laga middag, så vi hängde upp nya vardagsrumsgardinerna (Dessa) samt flyttade runt lite lampor och sa "Å ena sidan... Å andra sidan..." Mycket trevligt det med. Nu har jag köpt alla saker som ska vara i badrummet, och väntar bara på duschväggen som kommer nästa vecka.

Så fantastiskt otroligt skönt med nytt, fungerande badrum. Njuter extra idag eftersom vi dessutom inte fått räkningen från mattläggarna än... Känns som att några schyssta killar har fixat vårt badrum gratis och jag kan köpa hyllor från Mio för pengarna.

Note to self: Inte köpa fler hyllor från Mio eller dylikt innan vi betalat räkningen på femton tusen, som nog kommer i morgon eller i övermorgon.

Note to self 2: Fast av någon anledning känner jag att mitt liv inte blir komplett om jag inte får en lång, svart kavaj snart. Tänk er tights, randig klänning, lång kavaj. Så himla snyggt. Och vilken respekt att vara lärare i kavaj! Ja, faktiskt borde jag nästan kunna ta ut pengar från fortbildnings- och lärarkandidatskontot för att köpa denna kavaj. Den (Finns en snygg på Gina Tricot för 400 kronor) kommer att bli pricken över i'et i mitt lärarliv. Sannerligen.

Eller så betalar jag först duschvägg och mattläggare, och sedan tänker på kavajer.

(Jag skulle också vilja ha ett par vita Converse)

(Eller jag just det. Först betala duschväggar och matt... Ja, ni vet)

(Fan vad tråkigt)

Fast oh vilket fint badrum vi har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0