Dålig väderprioritering

Igår: Kallt och snöigt. Vind from hell. Vad gör jag då? Jo, går långpromenad med grannkompisen (Och kollegan från jobbet) C. Sista kilometern hem kändes som Sibirien. Uppfriskande de första två timmarna, men sista biten hem not so much.

Idag: Strålande sol. Gnistrande snö. Minus nio grader. Det perfekta promenadvädret, skulle man kunna säga. Dock orkar jag bara inte klä på mig och ge mig ut idag också, så jag håller mig inne. Hela dagen. Borde vara spöstraff på sådant, va?

Tvättar och packar till i morgon, då vi ska åka på mini- sportlovssemester till Borlänge och mamma. Tillbaka igen på onsdag. Om det inte blir snöstorm och Varning- att- ge- sig- ut- vägarna- väder, men vi håller tummarna. För en gångs skull är Jonas ledig och följer med, så det blir inte bara jag och kidsen.

Packa bilen. Mc Donald's-lunch. Träffa lillebror, svägerska och söta brorsbarnen. Kanske hinner med en sväng till Kupolen? Lagad mat från mamma. Två nätters get away. Underbart!

Viktigt meddelande till snön: HÅLL DIG BORTA I MORGON MELLAN KLOCKAN TIO OCH ETT! Tack på förhand. Detsamma gäller på onsdag mellan klockan ett och fyra.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Ville bara tipsa dig om en ny skomakarblogg. Inte min egen tyvärr - vilket jag vet att du helst av allt ville se - utan min lärlings. Han startade en blogg idag som heter "Rapport från en lärling". Blir glad om du kunde uppmuntra honom med en liten kommentar.

Jag kanske startar en ny blogg snart. Har en lite spännande grej på G. Här är länken till "Rapport från en lärling"

http://www.davidsonsskomakeri.se/diary_68.html

Postat av: Maria

Marcus: Han verkar grym. Fränt med lärling. Själv älskar jag lärarkandidater, som är som en liten klonad mig själv på jobbet som fixar allt möjligt.



Lova att säga till när din nya blogg startar. KRAM!!!

2010-02-26 @ 10:47:17
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0