Game over

Världen håller andan och undrar- Hur gick budgivningen?!

Svaret är; åt skogen. Jävla skit.

Igår la vi ett bud som kändes aningen för högt men som vi ändå var beredda att betala, och hörde inget fram till klockan elva i förmiddags då det kom ett bud som var 20 000 kronor över. Så hej då, huset. Vi hade bestämt oss för att budet igår skulle vara vårt sista. Det värsta är att en av de övriga budgivarna har hoppat av och den tredje har inte lagt något nytt bud, så vi förlorade mot The winners.

Det känns lite sorgligt, men ändå OK. Funderar nu på att göra om lite i barnens rum istället. Stella får ha sin säng i stora klädkammaren, och sedan delar vi av stora rummet med en vikvägg eller liknande så att det känns som att de får varsitt rum. Badrummet blir färdigt i slutet av nästa vecka, och nästa månad funderar jag på att köpa ny soffa. Vi skulle verkligen, verkligen behöva en ny soffa, men har tänkt att vi gör det när vi hittar ett hus.

Ja, eller hur. Oh, så lätt det var att hitta ett hus, liksom...

Fast fördelen är att jag slipper flyttpacka och flytta mitt i Nationella prov- tider och slutet av terminen- tider. Det är ju inte som att man som lärare inte har andra saker för sig då...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0