Jag och min pensionärsmage

Har jag berättat att jag hade ont i magen i nästan ett år för några år sedan, och att ingen kunde hitta något fel? Åt magsårsmedicin, tog bort laktos, var på gastroskopi (Hemsk upplevelse. Värre än att föda barn, faktiskt) etc, men ingen slags diagnos så långt ögat kunde nå.

I alla fall så komponerade jag efter ett tag ihop min egen kur till bättring. Jag äter mer regelbundet än Skalman, fikar i stort sett aldrig samt dricker Aloe Vera- juice varje morgon, och faktiskt mår jag bra sedan två och ett halvt år tillbaka.

Så bra att jag ibland glömmer att jag inte kan äta något mellan måltiderna. Idag var jag till exempel wild and crazy och drack kaffe och åt två stora kakor på AP- träffen i eftermiddags, det är ju trots allt måndag och jag var lite trött, och vad får jag för det?

Illamående och magknip resten av kvällen.

Aj. Så nu ska jag ta min onda mage och gå och lägga mig och läsa. Men visst är det lite konstigt att ingen läkare kunde hitta något fel? Antingen är det jag som är låtsas- sjuk, eller så missade solbrända, snobbiga, en smula otrevliga Luthagsläkaren att jag började få magcancer för snart tre år sedan.

Eller så har jag någon annan mysko sjukdom. Klarar- inte- av- kaffe- och- kakor- klockan- tre- sjukan?

Kommentarer
Postat av: Anna

stress mage kallas det el orolig mage, magen har svårt för fetmat, kaffe osv finns ingen diagnos för det men det är jätte vanligt speciellt hos småbarnsföräldrar. Det kommer o går. lite typ som magkatarr.



Ta de lugnt nu



/Anna

2010-02-15 @ 22:16:09
Postat av: Anna

Oooh, en hypokondrikompis! Själv har jag dödliga sjukdomar var och varannan dag... Tråkigt. Men det där med att inte kunna fika lät ju braktrist. =( Har du checkat tickets? Jag har liksom inte hunnit... Puss!

2010-02-15 @ 22:36:00
URL: http://annaeleonora.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0