Ett uppdrag dömt att misslyckas:

Att åka till mattläggar- affären och välja ut ny matta och nya väggar till badrummet klockan kvart i fem en måndag efter att ha hämtat barnen på dagis och fritids.

Inte helt harmoniskt, nej. Men de satt efter en stund lugnt på golvet * och jag lyckades välja ut en snygg och bra matta och vägg. Blir nog bra, detta! Dyrt. Men bra. Fokusera på det roliga, visst?

* = Lugnt på golvet betyder i detta fall att de satt och surade vid mina fötter, efter att jag hade visk- skällt att Om de inte skärper till sig får de gå ut och vänta i bilen. Till exempel kastade Stella in Leos mössa bland alla uppställda mattor, och han sprang in för att hämta den... Som tur var utan att välta något. Måndageftermiddag spenderad att ställa upp ungefär femtio stora mattrullar som ens barn vält ner är kanske inte det mest fridsamma man kan tänka sig.

Dessutom hade jag alldeles för varm kofta plus varm jacka på mig. Men allt gick bra och jag tror att jag, trots en smula stress, lyckades hitta bra mattor. Om ungefär tre veckor är badrummet klart. Fresh!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0