Avd. Hur tänkte jag här?

Bestämde med en grannkompis att vi skulle gå ut och gå halv sju, bara det att jag just nu är så trött att bara tanken att byta om från mystofflor till strumpor känns som att bestiga Mount Everest.

Men a women- som- råkade- se- sig- själv- naken- bakifrån- i- spegeln gotta do what a woman- som- råkade... Ja, ni fattar... gotta do.

Promenader är inte träning, det är det inte, men i alla fall. Bara jag orkar resa mig upp...

(Jag och en kollega spånade träningstips häromdagen. Kanske borde man typ spela badminton i gympahallen på eftermiddagen, innan barnhämtning och allt? Fast sedan kom vi på att man säkert inte skulle hinna. Det skulle vara "Inte idag, jag måste planera nytt avsnitt" eller "Inte idag, jag måste rätta prov" eller "Inte idag, jag har möte". Mitt förslag var att man skulle ligga på golvet i arbetsrummet och göra rumplyft samtidigt som man jobbade. Kan fungera? Fast inte på möten. Eller?)

Kommentarer
Postat av: Fia

Rumplyften kan absolut fungera. Det som krävs är enighet i arbetslaget så att alla ställer upp på det. Kan bli en ny paroll: "Ny lyfter vi arbetslaget"

Sen undrar jag vad du tänkte på? Det är inte listigt att utsätta sig för en spegling av den egna baken. Det måste finnas en mening med att den finns just där bak, där man slipper se den. Gud hade inte tänkt sig att vi skulle skapa speglar när han gjorde människokroppen.

2010-03-20 @ 10:09:19
URL: http://neverkeso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0