Mello

Barn som sitter i soffan och sjunger med i "Jag vill om du vågar..." gör att mammaschlagerhjärtat sväller av stolthet. Inte för att jag direkt hejade på Pernilla Wahlgren, men att ha fostrat sin sjuåring och sin fyraåring till att också älska Melodifestivalen, det känns bra. Det gör det.

I give you konversationen under uppträdandet:
Jag: Vet du att hon är äldre än vad jag är?
Stella: Nähä?! Hon ser ju ut som... Ja. Som om hon var liten?
Jag: Nä, hon är fyrtio
Stella: OJ
Jag: Är hon snyggare än mig?
Stella: Ja... Det är hon. Får jag säga så?
Jag: Ja, det får du
Stella: Ok. Eller förresten. Jag tycker du är finare!

Lika bra att passa på att fråga, liksom. Om några år vill hon inte gå bredvid mig på stan.

Egentligen hade jag inga direkta favoriter inför ikväll, men kom sedan på att Neos "Human frontier" faktiskt är grymt bra. Värsta partylåten. Så då ringde jag och röstade på den, men det hade jag ju inte så mycket för. Damn. Finalen hade behövt några partylåtar, och inte bara ballader.

Men jag deppar inte ihop för det, utan ser fram emot nästa lördag och FINAL. Lovely. Vilka röstar ni på? Faktiskt vet jag inte riktigt. Vet inte om jag ska tänka Personliga favoriter eller Har chans i Oslo.

Personliga favoriter: Darin och Andreas Johnsson

Har chans i Oslo: Timoteij (Amen sätter sig som tuggummi på hjärnan, och är den inte himla catchy?) och "Manboy".

För övrigt var gulligast ikväll när Leo somnade i soffan strax efter duell tre, med sin kudde och sitt täcke, och Stella tittade på honom med så mycket kärlek i blicken att man bara ville skaffa minst sju barn på direkten.

Note to self: Övertala Jonas att skaffa sju barn.

Kommentarer
Postat av: Chris

Jag har försökt följa delfinalerna lite halvhjärtat, så det kommer kännas nytt och fräscht att höra låtarna på lördag. Tur att du hjälper till med analysen!



Apropå barn, har också börjat fundera på om vi ska ha ett till, om några år. Bara jag slapp graviditeten! När du och Jonas äntligen hittar ert drömhus så kanske det är dags för lilla Alice/Max att bli till? Vore väl mysigt!

2010-03-07 @ 09:56:40
URL: http://knyttetimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0