Eldning

Jo men visst. Billigt, motionsrikt (Fast mest för mannen som kapar och hugger och bär) och aldrig brist på sysselsättning när man är hemma nej.

Men förutom det, så... Jag är en smula skeptisk. Det är jag.

Nu hinner jag inte skriva mer. Måste ner i källaren igen och lägga in pinnar i brasan.

Springa upp och ner för källartrappen = Också motion. Beach 2011! Här kommer jag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, vad jag känner igen mig! Vi bor sedan i juni i ett vedeldat hus. Jösses vad mysigt, billigt och allt det där. Men vad mycket jobb. V-a-r-j-e dag! En liten bäbis på golvet som vill ha uppmärksamhet eller mat, men mamma "måste kolla pannan". Värt det? Vet inte än.Fast det får en att känna sig väldigt handlingskraftig och cool också eller hur?! Ugh, ugh, liksom. Jag kan minsann fixa värme i huset. =)

2011-01-06 @ 07:55:05
Postat av: Anonym

Nä ved elding e absolut inte värt allt jobb man lägger ner även om de e billigt, som sagt de e 2011 o då vill man att de ska funka me värme o varm vatten utan att slita ihjäl sig.....

2011-01-06 @ 15:08:56
Postat av: Maria

Anonym 1: Ja, eller hur! "Mamma måste kolla pannan" sägs en del i det här huset också. Fast ska jag vara ärlig sägs det oftare "Mamma orkar inte hålla efter brasan, sätt på er en extra tröja, barn" =)Byta eller inte byta, ja... När jag och mannen sitter kvar själva vid middagsbordet, lugnt och romantiskt, brukar vi oftast diskutera huruvida vi ska byta värmesystem eller inte. Ha ha. Dock har vi inte kommit fram till något än... Trots allt har vi ju en rätt ny panna med många ackumulatortankar. Intressant, va? =) Åh, vad synd att du inte är en kompis som bor nära. Då hade vi kunnat dricka kaffe/ ett glas vin och diskuterat eventuella byten av värmesystem samt för- och nackdelar med ved.Lycka till med eldningen, syster! Och ja. Lite fränt är det trots allt att dra på sig handskar och öppna luckan till vedpannan. =)Anonym 2: Fast ändå. Även om det är 2011 känns det på något sätt sunt och bra med vedeldning. Lite hardcore gamla tiders pålitliga värmekällor, liksom.

2011-01-08 @ 14:44:56
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0