Bilkörning, del 21

Jorrå, gissa vem som körde smala viadukten under järnvägen istället för omvägen?! Parkerade på skolans parkering gjorde jag också, trots att det nästan var fullt. (Eller nä, det var det inte. Inte det minsta fullt, det var därför jag vågade parkera där. Skrev "nästan fullt" för att stajla lite, jag erkänner)

Men smala viadukten körde jag. Allvarligt talat är det den mest korkade väg som någonsin byggts under en järnväg, för den är smal, svänger samt har betongväggar på båda sidor. Helt livsfarligt. Om jag hade mött en stor bil hade jag krockat. (OK, erkännande nr 2. Enda anledningen att jag åkte där var att klockan var halv nio och risken att möta andra bilar var minimal)

Vägkorsningarna i Tierps city (haha) är rätt störda i övrigt också. Märkliga, svängda vägar möter märkliga cykelbanor. Tur att det inte är så mycket trafik, annars hade jag aldrig vågat köra bil här.

(Dessutom blir jag ju retad av Börje och hans fru)

Men häromdagen när jag hämtat på dagis var det faktiskt bilköer. Eller ja, fyra bilar efter en buss som höll på att svänga ut från en busshållsplats, men iallafall. Fränt med bilkö.

Kommentarer
Postat av: F

Jag hoppas verkligen att du kastade dig på tutan, svor och skrek och gjorde obscena gester så att de andra bilarna skulle flytta på sig!

2008-01-25 @ 18:35:02
URL: http://neverkeso.blogg.se
Postat av: Maria

Hahaha, ja, precis så! "Jag har så bråttoooooom", liksom =)

2008-01-25 @ 19:15:57
URL: http://babydarling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0