Bye bye money

Ni vet det här?

Betalade in pengarna idag, femtusen kronor.

En jävligt dålig affär, skulle jag vilja säga. Jäääääävligt dålig. Men vad tusan, det är ju bara pengar. Får man väl tänka någonstans. Och gå vidare i livet.

Och ärligt talat är det värt pengarna för att slippa leda Bodystep- pass, var ju faktiskt inte riktigt beredd att lägga ner ca tjugo timmar i veckan på att lära mig perfekt koordination, koreografi och kroppshållning för att sedan leda pass jag skulle få 100 kronor/gång i betalning för...

Femtusen kronor för att behålla mitt liv, min kärlek, mina barn och mitt jobb (Tiden det skulle ta att för det första skicka in en godkänd video och för det andra att lära in nytt program var tredje månad skulle ha gjort att jag inte hade hunnit göra något annat), tja, kanske en bra affär trots allt.

Nu ska jag gå och se på TV och känna mig fattig.

Under tiden kan ju Les Mills- människorna köra upp sina perfekt vinklade tummar någonstans.

(OBS Skämt. Klart jag också tycker att tummar ska vara bra vinklade då jag leder pass. Faktiskt vinklar jag dem helt OK när jag leder aerobics. Det gör jag)

Kommentarer
Postat av: J

5000 balubas!? Djävelberg och lite till :o

Gott att du sätter prio på familjen iaf..



Och vadå tummar?

2008-10-14 @ 21:38:21
URL: http://kreftans.blogg.se/
Postat av: Anonym

J: Haha, well, long story...Efter utbildningen förra hösten skulle jag skicka in en video där jag gjorde koreografin på några låtar. Och det gjorde jag, men blev inte godkänd för att jag typ vinklade händerna och höften lite fel i några vändningar på step- brädan.



Så då tänkte jag "Fuck this anyway" och lade ner karriären som instruktör för Bodystep =)

2008-10-14 @ 22:18:25
URL: http://babydarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0